Protecció de dades i privacitat.

Adapta el teu negoci al reglament Europeu de protecció de dades RGPD.

Gestiona la teva privacitat digital:

 • Dret a l’oblit
 • Verifica els teus consentiments
 • Exerceix els teus drets
 • Controla la teva empremta digital

Què oferim

Com et podem ajudar

La consultoria en protecció de dades de RGPD Consulting et facilita el compliment de la normativa actual.
Adaptació tècnica i organitzativa de la seva entitat, aportant solucions personalitzades per a cada aspecte de la seva àrea de negoci.

Adapti la seva empresa al reglament

EU Reglament general de protecció de dades 27 abril 2016, relatiu a la protecció de les personis físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

ESP Llei orgànica de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals 3/2018 de 5 desembre.

Com t’afecta

Reglament de protecció de dades personals

El present reglament estableix les normes relatives a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de les dades personals i les normes relatives a la lliure circulació de tals dades “Article 1”.

A qui afecta el RGPD

Afecta a totes les persones físiques o jurídiques, autoritats públiques, serveis o organismes que tracten dades personals.

A qui NO afecta

Les dades d’empreses no són dades personals, no afecten el RGPD.

Les persones individuals en activitats personals o domèstiques no afecten el RGPD.

RGPD a mesura per a la teva empresa

Necessita una solució personalitzada?

Si observem qualsevol de les empreses, autònoms i entitats, qualssevol d’elles afectades pel reglament de protecció de dades personals RGPD, en els més variats sectors d’activitat empresarial

(comerços, associacions, centres esportius, restauració, escoles, ampa i extraescolars, agències de viatge, compravenda de vehicles, concessionaris, tallers mecànics, ferreteries, immobiliàries, comunitats de veïns, joieries, supermercats, agents comercials, bróker d’assegurances, operadors borsaris, notaries, procuradors, gabinets d’advocats, gestories i consultories, operadors de banca, dissenyadors gràfics, sector fotogràfic / audiovisual, indústria i producció, serveis informàtics, centres de bellesa, assistents socials, centres de diagnòstic per la imatge, centre oftalmològic, centre sanitari, centre de salut i benestar, ioga, pilates… , clínica centro estètica, clínica odontològica, dietistes, farmàcies, fisioterapeutes, laboratoris d’anàlisis mèdiques, laboratoris farmacèutics, metges, terapeutes, òptics, osteòpates, revisions mèdiques, teràpies naturals i herboristeria, seguretat i vigilància…)

Comprovarem que si bé totes aquestes activitats tenen una similitud quant a la seva implementació dins del reglament de protecció de dades personals RGPD, cadascuna d’elles precisa d’unes especificacions particulars pel que en realitat els nostres serveis són una solució personalitzada per a tots i cadascun dels nostres clients.

Principals avantatges d’optar per la nostra solució personalitzada

 • Adaptabilitat: Aplicant una solució sobre la base d’unes necessitats concretes de la seva activitat, és més senzill atendre totes les necessitats i per tant, aconseguir que sigui una eina més productiva.
 • Modularitat: Normalment, les empreses que implanten solucions personalitzades s’enfronten a una gran inversió. RGPDCONSULTING facilita la implementació en una primera fase amb els mòduls i funcionalitats necessàries fins a aconseguir la implementació completa amb tota la documentació organitzada i al dia a un sol clic.
 • Facilitat de manteniment: L’eina facilitada comptarà només amb les funcionalitats requerides en la seva activitat. A causa del menor nombre de funcionalitats, el manteniment i actualització seran més senzilles.
 • Producte Ecològic: El nostre servei és eco friendly, tots els nostres documents i contractes es generen, distribueixen i conserven en format digital, evitem el consum de paper al 100%, també els nostres desplaçaments es realitzen amb vehicles Eco, sent aquesta la nostra aportació en la conservació del medi ambient.

I el teu, ja compleixes amb la normativa?

i

Adaptació RGPD

Aplica el RGPD en el teu negoci.
Estalvia temps i diners.

Els nostres serveis.

Adapti la seva empresa al reglament

Negocis online

Servei exclusiu per a adaptar el reglament RGPD en tota mena de webs, e-commerce, xarxes socials, Apps i aplicacions diverses a l’entorn d’internet.

 • Connecta amb seguretat
 • Protegeix els teus clients

Adaptació RGPD

Solució completa i detallada per a cada activitat empresarial, adaptem el seu negoci al Reglament RGPD, gestió àgil i senzilla en un entorn 100% digital, desenvolupada per a Autònoms, Pimes i entitats

Empremta digital - Privacitat digital

Apartat especialitzat dedicat a l’entorn de privacitat digital, anàlisi de reputació i control en les xarxes des d’un punt de vista de Particulars, professionals i directius d’empreses.

 • Informe de l’empremta digital
 • Gestió de consentiments
 • Dret de supressió (“ a l’oblit “)

Formació RGPD

Estigui mòdul permet dur a terme activitats formatives (cursos) sobre protecció de dades dirigides al personal de l’empresa, formació totalment gratuïta per als nostres clients

Formació en diversos continguts formatius, exàmens, qualificacions, diplomes.

Últims articles i notícies del nostre blog.

M’afecta el RGPD?

M’afecta el RGPD?

M'afecta el RGPD?El RGPD és l'acrònim del Reglament General de protecció de dades de la Unió Europea i és una normativa molt estricta que afecta a tots o gairebé tots els professionals i particulars que exerceixin una activitat en aquesta regió.En la primera línia de...

Diferències entre LOPD i RGPD

Diferències entre LOPD i RGPD

Sed tincidunt tempor leo, vitae consequat lorem ornare ultricies. Nullam fringilla ultricies pharetra. Aliquam suscipit leo vel est fringilla laoreet in eget lorem. Proin non rhoncus nulla. Pellentesque porta nunc pretium, scelerisque justo a, tincidunt tellus. Mauris eu dictum mi. Vivamus non finibus ligula.

Què és el RGPD? Per què ho necessito?

Què és el RGPD? Per què ho necessito?

Què és el RGPD? Per què ho necessito?El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual...

Solucions per a cada activitat empresarial.

Confia en els nostres serveis, els nostres clients ens avalen.