Sobre nosaltres

Experiència en la qual pots confiar.

Especialitzats en RGPD i LOPD desde 2017. El teu perfecte aliat per al tractament de dades personals.

Una mica d’història.

Oferim solucions intuïtives d’implementació del reglament de protecció de dades personals RGPD per a autònoms, professionals i empreses de tota mena d’activitat. Les nostres eines automatitzen i centralitzen les tasques diàries per a proporcionar informació i ajudar les organitzacions a funcionar i complir el reglament RGPD sense problemes.

Fundada a Igualada en 2017, RGPDCONSULTING, atén i col·labora amb un ampli escenari d’empreses, autònoms, professionals i entitats de tota mena de sectors i activitats.

Aviat ens vam adonar que la nostra experiència i coneixements del sector, aplicant les eines més avançades facilitades pels nostres Partners especialistes en cadascun dels nostres serveis, milloraven i optimitzaven les necessitats de cadascuna de les empreses en les quals col·laborem, deixant a un costat les malabars en les quals es trobaven immersos els nostres clients amb massa eines d’una sola funció, amb solucions per a anàlisis de recursos tècnics i organitzatius, administració de documents, avaluacions de tota mena, gestió de contractes, gestió de consentiments i més en una plataforma efectiva i fàcil d’administrar, ajudem les organitzacions a implementar la cultura de protecció de dades personals i resolució de tota mena d’eventualitats relacionades complint el reglament de protecció de dades personals RGPD.

Els nostres valors

Honestedat

Implementem tots els requisits que detalla el reglament RGPD al teu negoci, presentem les diferents opcions de solució per a cada problemàtica que aparegui des del seu disseny, implementació i seguiment, gestions ajustades al reglament RGPD respectant els teus interessos comercials.

Ecològic

Documentació 100% en línia, recollida automatitzada de dades d’empreses i treballadors en format full de càlcul Excel, comunicació visual en qualsevol de les plataformes que utilitzis, contractes signats digitalment, desplaçaments amb vehicles eco, documentació emmagatzemada en el nostre cloud a la teva disposició a un sol clic.

Propietat

Les teves dades i contractes emmagatzemats sempre disponibles i protegits a la teva disposició 24 hores / 365 dies.

Autenticitat

Les aportacions efectuades al teu negoci d’una manera clara i pràctica, els teus contractes a la vista, gestió de tota l’organització, el teu departament té accés a tota la informació en línia, certificat de compliment RGPD.

Servei

La gestió dels nostres analistes es plasma en una documentació 100% digital sempre al dia i a la teva disposició, compleix amb el reglament i oblida’t d’aquest, nosaltres ens ocupem de totes les actualitzacions/ interpretacions en el nostre servei de manteniment.

Confiança

Els nostres clients ens avalen, comprova la nostra experiència en diversos sectors, des de les operatives més senzilles, fins a les més rigoroses des del punt de vista del reglament RGPD, especialitat l’àrea de salut i negocis digitals cloud computing.

Solucions per a cada activitat empresarial.

Confia en els nostres serveis, els nostres clients ens avalen.